keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Chester Bennington

Chester oli yks parhaista ja arvostetuimmista laulajista metallimusiikin piireissä. 
Taisin ite olla alle 10v kun aloin kuuntelemaan bändiä nimeltä Linkin Park, missä Chester lauloi siihen asti kun hän teki itsemurhan vuonna 2017, 41 vuotiaana.

Toukokuussa 2017 Chesterin hyvä ystävä, Soundgarden ja Audioslave yhtyeiden keulakuva Chris Cornell löydettiin hotellihuoneen vessaan hirttäytyneenä. Masennuksen, alkoholismin ja huumeriippuvuuden kanssa pitkään taistellut Chester ei ilmeisesti kestänyt rakkaan ystävän menetystä, ja kaksi kuukautta Chrisin kuoleman jälkeen 20. heinäkuuta, Chrisin syntymäpäivänä, myös Chester hirtti itsensä kotonaan.

Hassua miten vaikka ei olis koskaan tavannut ihmistä, se tuntuu silti tosi läheiseltä. Chesterin poismeno oli itelle tosi kova pala, kun oli ihan pienestä asti seurannu hänen elämää ja ennenkaikkea biisien raskaista aiheista huolimatta hän oli yks niistä ihmisistä kenen ei olis koskaan uskonut päättävän oman elämänsä. 
Mut masennus on sairaus siinä missä esimerkiks syöpäkin. Tää tapaus viimeistään avas ainakin omat silmät sille tosiasialle.


Tässä linkki YouTubeen, biisi on yks Linkin Parkin viimeisistä biiseistä "One More Light", jonka Chester omisti Chrisille.

Tässä on myös Chesterin vaimon perustama "320 Changes Direction" järjestö joka levittää sanaa mielenterveydestä:
https://www.changedirection.org/320-changes-direction/

"Just 'cause you can't see it, doesn't mean it, isn't there"

"Vain koska et voi nähdä sitä, ei tarkoita etteikö se olisi siellä"

-Chester Bennington, Linkin Park - One More Light

1 kommentti: